Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno - Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie zaprasza na szkolenie on-line „Jakość mrożonych owoców i przepisy regulujące ich produkcję”.
Szkolenie przygortowane przez Zakład Technologii i Techniki Chłodnictwa IBPRS-PIB odbędzie się 14 grudnia 2021 roku za pośrednictwem platformy ZOOM (on-line).
Celem szkolenia jest doskonalenie umiejętności interpretowania regulacji prawnych i ich praktycznego zastosowania w zakresie produkcji, przechowywania i znakowania produktów mrożonych, szczególnie owoców. Poruszone będą również podstawowe zagadnienia dotyczące aspektów ochrony środowiska, związanych z mrożeniem żywności. Zaprezentowane będą także wyniki badań, określających jakość mrożonych owoców.
Zgłoszenie uczestnictwa - na załączonym formularzu - oraz wszelkie pytania proszę kierować:
Do dnia 10.12.2021 r. otrzymają Państwo informację z potwierdzeniem udziału i link do szkolenia
Więcej informacji na temat szkolenia oraz niezbędne formularze znajdą Państwo na stronie instytutu pod adresem: www.ibprs.pl/zapraszamy-na-szkolenie-on-line-jakosc-mrozonych-owocow-i-przepisy-regulujace-ich-produkcje/
Szkolenie zorganizowane jest w ramach realizowanych zadań badawczych finansowanych na podstawie umowy nr SWI.nw.070.1.2021 przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Zadanie nr 2: „Opracowanie standardów rynkowych i wymagań jakościowych dla wybranych produktów rolno-spożywczych. Podzadanie 2.1. Określenie wymogów jakościowych dla owoców mrożonych
Format | Nazwa pliku | Data publikacji | Rozmiar | Pobierz |
---|---|---|---|---|
docx | Formularz_zgloszeniowy | 2021-12-03 | 246,66KB | pobierz plik: Formularz_zgloszeniowy |