Świętokrzyski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Modliszewicach Modliszewice, ul. Piotrkowska 30, 26-200 Końskie

Strona główna/Informacje i porady/[WIDEO] „Produkcja serów i kiszonek przykładem alternatywnych źródeł dochodów gospodarstw rolnych” - relacja z wydarzenia „Polskie Kulinaria” Busko-Zdrój 2021

[WIDEO] „Produkcja serów i kiszonek przykładem alternatywnych źródeł dochodów gospodarstw rolnych” - relacja z wydarzenia „Polskie Kulinaria” Busko-Zdrój 2021

2021-11-08

Zapraszamy do obejrzenia relacji wideo realizacji operacji „Produkcja serów i kiszonek przykładem alternatywnych źródeł dochodów gospodarstw rolnych”. Realizacja projektu miała miejsce podczas ogólnopolskiego wydarzenia „Polskie Kulinaria”, które 4 i 5 września 2021 roku odbyło się w Busku-Zdroju.

Materiał został przygotowany przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski.

Partnerzy

ŚODR Modliszewice, PNG Sp. z o.o., Polskie Doradztwo Rolnicze Sp. z o.o.


Warsztaty, szkolenia i pokazy wraz z poczęstunkiem dofinansowane zostały z Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach operacji „Produkcja serów i kiszonek przykładem alternatywnych źródeł dochodów gospodarstw rolnych”

Loga UE, KSOW, PROW 2014-2020

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie

 

udostępnij
do góry